www.pasimaenranta.fi
   
PerusSuomalaisena ehdokkaana tarjoan
varteenotettavan vaihtoehdon.
 | Pasi Mäenranta  | Kunnallista  | Kirjoituksia  | Tapahtumia  | Vaaleista  | Ota yhteyttä  | Pasin blogi  | 

Seuraa Raumalaista kunnallispolitiikkaa


29.03.2010
Rauman kaupunginvaltuusto 29.3.2010

Valtuustoaloite

Harrastustoiminta on Raumalla monimuotoista ja antaa erittäin positiivista kuvaa yhteisestä tekemisestä lasten kanssa. On myös harrastuksia jotka eivät välttämättä vaadi paljokaan kaupungin panostusta, vaan riittää jos on osoittaa alue jossa voi harrastaa häiritsemättä muita asukaita. Tämän tyyppisen terveen ja muita asukkaita huomioivan ajattelumallin omaava harrastajaryhmän toiminta heijastuu myös perheen lapsille ja antaa käsitteen että, harrastaminen on hauskaa varsikin kun se ei häiritse muita.

RC-RATA-ALUE

Onko Raumalla antaa aluetta RC-ratakäyttöön, tilatarve on noin 50 X 50 metriä ja alue saa olla ns. raakamaata. Alue saisi olla riittävän etäällä lähimmistä asuintaloista, jotta melu ei häiritsisi. Harrastajat pystyisivät rakentamaan radan pohjamallin suurelta osalta itsenäisesti.

MIKÄ ON RC-AUTO

RC-auto on radio-ohjattava, n. 40-100 cm pituinen ja autojen painot alk. n. 2 kg, RC-autot saavuttavat parhaimmillaan yli. 100 km/h nopeuden ja käyttövoimana on sähkömoottori tai polttomoottori. Polttomoottorikäyttöiset pitävät suhteellisen kovaa ääntä. Siksi harrastajat toivovatkin aluetta vähän kauempaa asutuksesta, esim. Kuivassuon motocross rata-alueen reuna-alueita voisi hyödyntää tähän käyttöön. Alue olisi riittävän kaukana asutuksesta, aidattuna alueena se olisi turvallinen ja kenttää voisi hyödyntää ehkä muissakin RC- harrastuksissa. Alue on hyvä olla siksikin että, tällä tavalla saadaan harrastajat harrastamaan samaan paikkaan ja vältytään käyttämästä yleisiä alueita ratana.

Mukana aloitteessa on Raumalaisten harrastajien nimilista. He ovat puuhamassa myös virallista yhdistystä toiminnalleen.

Raumalla 29.3.2010

Pasi Mäenranta


TAKAISIN

Pasi Mäenranta


www.perussuomalaiset.fi
PerusSuomalainen vaihtoehto Rauman ja Satakunnan edunvalvontaan.